Årsmöte i Hörbymoderatera på rekordtid

Årets årsmöte hos Hörbymoderaterna genomfördes på 25 minuter med Anna Palm (kommunalråd i Höör) vid klubban. Allt var väl förberett av valberedningen och revisorerna. Själv blev jag överrumplad när jag blev utsedd till sekreterare. 40 minuter efter mötet var protokollet justerat och signerat. Utskick till medlemslistan i morgon när orginalet är pdf-at.

Den nya styrelsen består av följande personer med funktioner, som bestämdes av det konstitutionerande styrelsemötet direkt efter att smörgåstårtan var uppäten:

  • Venche Larsson (ordförande)
  • Mattias Persson (v. ordförande)
  • Birger Torkildsen (kassör)
  • Martin Nilsson (medlemsansvarig)
  • Yvonne Kulstad (web-ansvarig) 
  • Bo Lilja (klubbmästare)
  • Per Elis Jansson (sekreterare)

I sann traditionell anda skall jag recensera smörgåstårtan: Förra året var jag eld och lågor över förträffligheten, medan i år var jag inte helt nöjd. Noterade speciellt att toppskiktet var lagt direkt på det översta lagret bröd utan bruklig saftig gegga. Detta gjorde den övre delen av tårtan torr. I övrigt var den OK, ingen fantastisk upplevelse, men inte heller alltför smaklös och tråkig. Hoppas på bättring nästa år dock.

Gunilla Jansson presenterade valanalysen; varför valet gick som det gick. Det noterades ett antal punkter som kan förbättras till nästa val, men att Hörbymoderaterna gjorde ett strålande val råder det ingen tvekan om. Att ha en lokalkändis i form av Pelle Skerup skadar inte direkt verksamheten.

Birger Torkildsen gick igenom fjorårets finanser, och speciellt valrörelsens påverkan på föreningens ekonomi. Även här sågs förbättringsåtgärder. 

Att ha Birger som kassör i föreningen är en stor tillgång och jag är speciellt tacksam för att han valde att ställa upp i styrelsen ytterligare ett år i samma roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.