En patetisk halvmesyr

Av | 2015-05-21

Dagens nyheter rapportera om hur många förluster som oppositionen lyckas rada upp för regeringen. Det är en diger lista som bara visar på att regeringen inte har tillräckligt stort stöd i parlamentet.

Vi kan konstatera att Sverigedemokraterna fortfarande röstar på fler borgerliga förslag. Landet styrs från baksätet  – ett baksäte fullt med skrikande ungar som själva varken kan eller vill köra landet.

Löfven sträcker ut en hand till Kindberg-Batra för att diskutera politik, men Batra ger kalla handen och fortsätta att skrika med de andra barnen. Detta samtidigt som hon klappar sig själv på bröstet för att att man sett till så att landet kan styras.

huvudbankande

Detta är ett skämt, det är patetiskt och det är framförallt ett hyckleri att hävda att Sverige kan styras efter decemberöverenskommelsen. Det enda som man lyckas med att skicka Sverige in i en återvändsgränd innan denna svaga regering havererar under sin egen inkompetens.

Sverige är inte värt att skickas ut på en vänstersväng med en rabiat rödgrön skattehöjarpolitik bara för att bevisa för väljarkåren att denna regering inte är regeringsduglig. Detta sker bara för att ingen är beredd att förhålla sig till Sverigedemokraterna – då antingen att diskutera med dem eller att ta fighten med dem. Ingen vågar avslöja dem och deras ytterst pubertala hållning i budgetdiskussionen där de lovar att de skall rösta ner allt och alla.

Rädslan från höger till vänster i dagens politiska partier är ovärdigt ett land som vårat där alla partierna räknar promillen i väljarbarometrarna.

 

Ett svar på ”En patetisk halvmesyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.