En sista högtidligt fundering och uppmaning

Dagens rundvandring har skett i Ludvigsborg mellan Ludvigsborgsvägen och Fulltoftvägen och utmed Fulltoftavägen mot Höör. Väldigt många som inte var hemma, men också många intressanta diskussioner. Speciellt en diskussion om socialtjänsten och hur man har organiserat arbetet där. Diskussion om regeringsmakten och om integrationspolitiken gav mycket tillbaks.

Inte ens inom politiken har jag lyssant och sagt så mycket politiskt som under dagens rundvandring. Det har varit jättekul och intressant. Dock så har vädret varit emot mig då det har blåst och varit kallt.

Nu är valrörelsen slut för min del; i morgon skall jag stå vid vallokalen Skogsgläntan mellan 0900-1100 och vid Frostaskolan 1400-1600 för att traditionsenligt dela ut valsedlar.

I morgon kväll är det valvaka på Offisde i Hörby och senare på kvällen skall jag ta in mina skyltar här i Ludvigsborg.

Jag blir jätteglad om ni röstar på mig, men jag blir ännu gladare för ett högt valdeltagande. Valdagen är Sveriges viktigaste nationella högtidsdag där vi avger vår nationella trosbekännelse. Där markerar alla vi som röstar att vårt demokratiska system är det vi tror på, i brist på bättre system, och att vi ger det vårt fulla stöd. Tre lappar i tre kuvert – det är en stor sak!

Länge leve Sverige, länge leve demokratin. 

2 svar på ”En sista högtidligt fundering och uppmaning

  1. Joakim

    Ja, visst är det högtidligt. Lycka till i valet!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.