Förbannelse vilar över kampanjen idag

Två gånger har jag försökt att sticka ut och kampanja idag, men båda gångerna har regnet, haglet och åskan jagat mig tillbaka till Röingevägen 8.

Men under en kommandooperation till återvinningsstationen lyckades jag sätta upp min affisch. 

Jämte min affisch ses min gode vän Torbjörn Malvå, som kan vara ett bra komplement till mig om man inte vågar kryssa mig. Den uppmärksamme hittar flera av Torbjörns punkter i mitt program också.  Dock har jag inte med punkten om en ren Ringsjö, och vem vill inte ha det? Som ersättare i miljönämnden den senaste mandatperioden har vi försökt reda ut varför vattnet är ofta otjänligt för bad vid Ringsjöstand. Varken änder, lybyverk eller kossor har kunnat förklara problemet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.