God jul till er alla!

Kalle och hans vänner är avklarade på julafton och nu återstår bara ”resten” på hemmaplan. För att skänka julen lite djup för en agnostiker som jag, så tar jag in världen i jultankarna. Ute i världen, parallellt med juletidens lycka, mal eländet på. För mig känns det viktigt att känna koppling till den verkligheten från överflödets boning.

I år har jag skänkt pengar till UNHCR, en organisation som jag har grundmurat förtroende för. Där vet jag att hjälpen gör nytta, bland annat för att jag själv har sett organisationen agera i krishärd.

unhcr_skillnad

Två paket med 6 filtar i varje ger jag er bloggläsare och hoppas att ni tar upp tråden och skickar en slant för en bättre värld för några helt vanliga människor som du och jag. Var så god:

filtar

God jul!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.