Hmmm, en del kryss fattades ju….

Med 10 utav 11 valdistirkt räknade (däribland Ludvigsborg) har jag fått 46 kryss. Bra eller dåligt? Tja, jag nådde inte upp till mitt mål som var runt 110 stycken. Trots det så tycker jag att min kampanj här ute i Ludvigsborg har varit mycket lyckad och rolig.

Jag har träffat väldigt många människor och hört många sunda åsikter om vad som kan förbättras. Tillsammans med kollegorna på listan har 53% av de moderata väljarna markerar ett personligt förtroende för en kandidat. Fantastiskt bra kontakt. 47% har ingen åsikt om vem utan vad som väljs in. Se statusen på Valmyndighetens site.

Det har varit en del dramatik under resan, men dynamiken och det personliga engagemanget som uppstod när många bedriver personvalskampanjer har varit intressant att observera.

Igår hade den nyvalda Moderata fullmäktigegruppen sitt första förberedande möte inför konstituerandet av gruppen. Gruppen består av ordinarie och ersättare i fullmäktige, 15 + 8 = 23 stycken medlemmar. Enligt stadgarna bör en gruppstyrelse utses. Pelle, Lars, Venche, Birgitta och Ulla Ernstsson fick i uppdrag att fundera på hur gruppen skall organisera sig, något som gruppen skall ta beslut om den 6e oktober. Därefter kommer gruppens positioner att tillsättas vid det konstituerande gruppmötet den 20e oktober efter förslag från en valberedning. Det känns mycket bra att vi har en öppen och demokratisk process inför de kommande fyra åren.

Läs mer om kryssandet i Hörby på Skånskan

2 svar på ”Hmmm, en del kryss fattades ju….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.