Inflyttning i Vitahuset behövde inte vänta tills 19/9

Äntligen är jag klar med målningen av garaget. Det blev så vacker att jag bokstavligt talat bländas av den vita färgen.

Fast det har uppstått ett oväntat problem. Dörrarna har blivit påfallande gula under operationen. Allt är relativt heter det ju, så även den vita färgen. Så det som började med en fasadtvätt för en månad sedan i stekande sol, kommer sluta med omlackering av dörrarna. Tänk all pina och elände som varat under tiden.

Ja, just det. Det finns en detalj som jag inte tänker dela med resten av Internet, men det har med ytbeläggningen på de lätt sneställda ändträna som är fullständigt omöjliga att komma åt.

Nu ger jag upp och tar ledigt några dagar i slutet av semestern. Detta genom en framskuten planerad resa till min pappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.