Men det var ju just det som var poängen!!!

Av | 2012-10-04

Kreml har kommenterat min kommentar om kommentarer på Kremls hemsida. Rörigt? Inte alls så rörigt som det faktiskt kan låta, men inte desto mindre roligt eller intressant. Låt mig förklara.

denna bloggen kommenterade jag det intressanta fenomenet att de personer som var föremål för diskussion tilläts i redaktionella artiklar komma till tals och dessutom angripa en tredje part som inte har någon som helst möjlighet att försvara sig.

Jag var naturligtvis intresserad över vilka principer som gällde för publiceringen kommunens hemsida så jag satte ihop min egna artikel och bad att den skull bli publicerad. Naturligtvis blev den refuserad med hänvisning att det endast var officiellt material som tilläts på flödet… om man nu inte är kommunalråd och kommunchef, vilka tillåts torgföra sina åsikter som kommunens officiella. Just i dessa tider tror jag att det är få som skulle vilja kännas vid att just dessas åsikter representerar kommunen.

Nu kommer det en kommentar på kommunens hemsida som kommenterar just det faktum att man inte kan bedriva debatt på kommunens hemsida och att det finns andra forum för det. Suck… Ja-ja, tack för det budskapet som ironiskt nog är adresserat till personen bakom den största och numera den äldsta politiska bloggen i Hörby.

Det som jag ville, genom humorns tjänst, var att belysa maktmissbruket av våra gemensamma resurser, denna gång var det kommunens hemsida. Jag noterar att de ursprungliga inläggen finns kvar, trots att det verkar finnas en medvetenhet om att man både kan och bör föra debatten och göra partsinlagor på andra forum.

Jag hörde en politiker igår beklaga sig över turbulensen och han undrade vem det är som häller bensin på brasan? Jag vet inte, men bränslet är välimpregnerat med brännbar vätska och det har samlat på sig en ansenlig mängd under tidens gång.

Ett svar på ”Men det var ju just det som var poängen!!!

  1. stalin

    Noterade även att kommunen nyttjade pappersversionen Pravda (Lokaltidningen) att kommunicera diktatorns budskap ang tavlan

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.