När slutar en banankartong vara just en banankartong?

En fantastisk höstdag med lite trädgårdsarbete efter att ha rensat jobbmail hela förmiddagen. Gräsmattan behövde sig en omgång men återigen blev jag påmind om några av trädgårdens mindre välkomna gäster.

Gräsmattan har blivit nedlegad av flera rådjur som terroriserar min växtlighet, bland annat päronträd, äppelträd och magnolior. Hur får jag bort dem? Några andra djur är mullvadarna. Här är jag på rätt spår – ett antal klämmor har jag till mitt förfogande – detta är ett krig som jag kommer vinna, känner jag.

Tre banankartonger och en skottkärra. Eventuell product placement helt oavsiktlig

Dessutom är gräsmattan populerad med ett antal äpplen under det säkert sekelgamla äppelträdet. Tre stycken banankartonger och en och en halv skottkärra  blev det. Jag tog ett kort på den partiella skörden, mycket hänger ju kvar på trädet.

Nöjd med att fått bort alla äpplena sätter jag mig och tittar på kartongerna. Frågan som jag funderar länge på är om banankartongerna nu har blivit äppelkartonger nu när de är fulla med äpplen? Om nu kartongerna har blivit äppelkartonger, kommer de åter bli banankartonger när man häller ut äpplena? Frågorna hopar sig.

Nåja, det blir ingen lösning på problemet idag. Det är lite stressande att se gräset växa. Fram med gräsklipparen för att köra en av de sista rundorna för säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.