”Oroväckande företagstänk” – oroväckande tänkande

Av | 2010-09-16

Tommy Hall ger mig svar på tal för min förra insändare om effektivitet.

Tommy Halls (s) insändare i Skånska dagbladet. Klicka på bilden för större text.

Minsta lilla tal om effektivitet får Tommy Hall att se rött. Med motståndare som honom, måste jag göra något rätt här i världen. Här är mitt svar till Tommy Hall:

Socialdemokraterna verkar helt enkelt inte förstå att pengarna som spenderas av kommunen är invånarnas pengar. Dessa skall vi vara rädda om.

Jag vet inte vilken näringslivsbakgrund Tommy Hall har, men effektivt resursutnyttjande gäller både offentlig och privat verksamhet. Ingen skillnad. Tommy Halls nedlåtande tal om privat vinst översätts till rimlig skatt inom offentlig sfär.

Jag har aldrig hävdat att Socialdemokraterna inte har ideologi. Tvärt om – det finns så mycket ideologi att verkligheten kommer i vägen för dem. Mot socialdemokratisk skattehöjarpolitik i form av mer bidrag till alla, står alliansens politik om att ta ansvar för våra gemensamma ekonomiska resurser.

Men tokvänstern stannar inte där. I kommentarer till artikel i Skånskan om underskottet inom Socialtjänsten desinformerear de, med god hjälp av Skånskan själv, att pensionärerna skall spara in underskottet. Det mina kära läsare, det är valrörelse på en ny nivå!

Ett svar på ””Oroväckande företagstänk” – oroväckande tänkande

  1. Pingback: Kommunal verksamhet behöver fler verktyg, inte färre « perelis.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.