Provköket tillbaka till korv med bröd

En intensiv spärreld från gourmander om gårdagens lax. Idag blev det något som jag är BÄST på: korv med bröd.

Kommer hem efter ett femklövermöte i kommunhuset och är jättehungrig. Efter en supersnabb koll i frysen blir resultatet korv med bröd…. JIPPIE, va gott!

Tre korvar med bröd, ketchup, senap, bostongurka, torkad lök - nästan hela kostcirkeln.

Men det finns synergieffekter också. Det var mos kvar från gårdagens lax, så två korvar till matlådan och visp så har jag sparat 60 kronor. Själv tänkte jag att tre korvar borde vara lagom för kvällen, en dos som jag inte hade några problem att hantera.

Resultatet, då? Fantastisk avvägt. Minst tre Michelin-stjärnor.

På tal om Michelin – vinterdäcken är på!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.