Seniorträffen på Tingsgatan under lupp

Seniorträffen på Tingsgatan 24


På onsdagen fick jag frågan om principerna för att få tillgång till seniorträffen på Tingsgatan. Jag var tvungen att ödmjukt erkänna att just seniorträffen inte varit på min radar, någon gång, över huvud taget. På kartorna från förvaltningen finns inte seniorträffen med, så spontant så undrar jag vad det är för verksamhet som socialnämnden bedriver där. Det blir till att borra lite i det framöver, för att se vilken verksamhet som behöver dessa lokaler i centrala Hörby.

På den direkta frågan som jag ställde på torsdagens socialnämndsmöte, om principerna för nyttjande, informerade tillförordnad socialchef att dessa kommer från 1992-1993 utan att explicit gå in på innehållet. På eget initiativ initierades att göra en översyn av principerna. Spontant känner jag att det då kanske det även är läge att utvärdera verksamhetsutövarna som finns där och vilka sociala mål vi har med lokalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.