The need for speed

Återigen hade vi en underbar jul med snö. Tomten kom även han. Men få saker går upp emot att köra Snowracer. Ni kommer ihåg den pimpade Snowracern från förra året som kördes sönder gång på gång. I år när den plockades fram fungerade den perfekt från första början.

Ett hopp mitt i backen byggdes på lilla julafton, och med snöstormen mot julafton fullbordades banan med nysnö. För mig som förare är det uppskattat med mjuk snö än bara en isskorpa…

Kolla på videon som min dotter tog (finns med svensk och engelsk textning):

Nästa gång jag åker på skidresa skall jag ha med snowracern och sätta hastighetsrekord i störtloppsbacken – även om den skall vara fastsnurrad på taket och kosta massor med bensinpengar. The need for speed!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.