Uppdatera länkar – webbens förgänglighet

Av | 2012-07-27

En läsare kontaktade mig angående en icke fungerande länk i ett tidigare artikel om politik i Hörby. Länken gällde ett bloggpostning till en annan politisk blogg i Hörby. Lyckligtvis har jag nu lärt mig att spara alla dessa sidor för framtida referenser. Kära läsare; här är länken igen: LA__larsahlkvist.blogspot.se_2012_07_skerup. Orginallänken är även den uppdaterad.

Denna läxa, om att spara referenserna, lärde jag mig efter att jag i ett inlägg skojjade om att fullmäktiges ordförande appenderats med en Moderat partibeteckning i ett signerat protokoll. Protokollet uppdaterades så skämtet föll lite platt utan orginalet. Fast det mest intressanta var att protokollet uppdaterades trots att det hade signerats och publicerats.

Så även om jag med detta inlägg skulle klaga lite på webbens förgänglighet, inser jag nu att det även gäller IRL.

Ett svar på ”Uppdatera länkar – webbens förgänglighet

  1. Pingback: Drevet fortsätter: Utfryst får det hett om öronen « perelis.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.