Buskörare i Ludvigsborg

I lördags var det dags igen; de buskörande motorcrossförarna kom körande. Jag var ute i skogen och gick med min dotter och systerson när de kom farande på Röingevägen. Troligtvis var de på väg in i skogen, men när de såg oss fortsatte de rakt fram i racerfart genom Röingevägens allé. Jag filmade, men kvaliteten är inte speciellt bra så jag behöver din hjälp att identifiera dem. Här är filmen:

På 80-talet körde en mopedist ihjäl sig på Röingevägen mot en ek. Detta vill vi inte att det skall hända igen, så hjälp mig att identifiera dem så att jag kan prata med deras föräldrar. Dessutom gäller inte trafikförsäkring så minsta lilla olycka kan bli dyrt för dem.

Dessutom så får vi nöjet att njuta av naturen ute i sköna Ludvigsborg utan att friden störs av dessa cross-maskiner som i stort saknar effektiv ljuddämpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.