Drabbad av Lallerstedt’s såser igen

Av | 2011-07-08

Efter en blöt cykelrunda på Ven, kombinerat med besök hos vänner, var behovet av föda stort när vi kom tillbaka på fastlandet. Vi stannade på McDonalds (ja, jag vet; mot mina principer och kvalificerar knappast som mat) – jag köpte hotwings med pepparsås.

Dippsås med avgnagt kycklingben

Till min förskräckelse så var det Lallerstedt’s märke igen som korsade min väg. Likt förra gången vad det den klassiska syntetiska smaken – hur lyckas man att få fram en sådan smak och hur lyckas man få McDonalds att köpa in den i massor? Ja, jag vet inte, men det är ett fall för kemikalieinspektionen.

Ett svar på ”Drabbad av Lallerstedt’s såser igen

  1. Yvonne Kulstad

    Och hur kan Lallerstedt låna ut sitt namn till denna smörja!? 25% royalty på varje såld burk?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.