En myling på taket?

Fastighetsägaren invecklad i en akrobatisk rörelse för att komma åt med färg i ett obskyrt hörn.

Sista dagen på semestern. En dag för total avslappning? Ack nej, två väggar har målats och ett öra har blivit getingstucket.

Det är otroligt vad vi fastighetsägare utsätter oss för, endast för att se till så att våra hus inte faller ihop. Mitt hålls ihop med färg…

Tidigare under semester hade jag tvättat väggarna, och nu var det hög tid att genomföra första strykningen. Med stor entusiasm startas aktiviteten klockan tio. Med mindre entusiasm avslutas aktiviteten klockan sju.

Som tur var fanns getingboet på den sista väggen. Getingarna gillade inte att penseln bankade mot den takstol de hade byggt sitt bo vid. Skrikande rusade jag därifrån när getingen gav igen på örats topp. Tack och lov var jag inte 4 meter upp i luften när jag började springa, utan bara ståendes på marken. Örat blev stort, illrött och bultade så att öronsnibben fladdrade.

Jag fick dock min hämnd när jag beväpnad med insektsspray lyfte på takpannorna och fick in en direktträff på boet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.