Förmöte inför SN 2012-02-16

Av | 2012-02-12


Ordinarie arbetsutskottsledamot har fått förhinder till måndagens socialnämnds arbetsutskottsmöte, så jag hade oturen att få en 3 centimer tjock pappersbunt med individärenden i mitt knä. Gula sekretesspapper, fullspäckade med biståndsärenden – hela helgen var räddad.

Som om inte det vore nog, så är det socialnämndsmöte på torsdag. En del att diskutera: Vi i moderaterna hade förmöte hemma hos Venche på Västergatan. Mitt inhopp blev kortvarigt då ett pyjamasparty på Bollhusgatan utgjorde både främre och bortre parantes på mötet.

Bengt Hedlund, Eva Lindholm och Venche Larsson avnjuter kallelsen inför torsdagens socialnämndsmöte.

Lars Eriksson hade fixat med fikabröd och det behövdes när blodsockret gick ner på farligt låga nivåer när vi försökte penetrera det nya förslaget till delegationsordning. Visst är det ibland jobbigt, men oftast är det med ett leende på läpparna och glatt humör vi Moderater tar oss an uppgiften att baxa socialnämndsskutan åt rätt håll.

Förutom delegationsordning står bland annat följande äreden på agendan: fler hemtjänstbilar, planeringssystem, bokslut 2011 och flytt av gruppbostad. Det kommer bli en sen torsdagskväll känns det som, så ordföranden får se till att bulla upp ordentligt.

På tal om ordföranden, så hade hon en insändare igår igen i Skd. Jag fattade ingenting men det känns inte som om det går åt rätt håll där inte. Dessa miljöpartister håller mig så sysselsatt att jag borde få ett extra arvode för att hinna med att skriva om dem. I morgon måndag är det kommunstyrelse – så jag får väl initiera ett nytt ärende om detta arvode.

Hur som helst, låt oss analysera insändaren i morgondagens blogginlägg… och som vanligt är det helt gratis för dig som läsare och kommunmedborgare… ännu så länge.

Ett svar på ”Förmöte inför SN 2012-02-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.