Gott nytt år!

Kära läsare. Ännu ett år har gått sedan förra gången jag utbrast med samma lydelse. Ett spännande år inom politiken som jag tyvärr endast har varit delaktig i med vänsterhanden. Fokus under året har varit på mitt jobb och då har politiken fått stå tillbaka. Det har inte varit lätt att hålla sig uppdaterad om skeenden på andra sidan jordklotet.

Trots min frånvaro har det varit full fart inom politiken i Hörby – det började med att socialnämnden inte upplöstes efter en rafflande omröstning i fullmäktige i januari. Konsekvensen av det beslutet blev en long kiss goodbye. När ny ordförande i nämnden skulle väljas blir det rävspel och maktförskjutning efter walkover.

Sommarstiltjen inom politiken var välbehövlig inför den rafflande hösten där tavelaffären överskuggade det mesta. Nya sidor av maktstrukturerna i Hörby blottades för att inte tala om det spontana medborgarengagemang lett av ett småbarnsmamma. Ju mer vi lär oss om strukturerna desto mer uppenbar är nödvändigheten av att vår mission når framgång.

Jag är säker på att 2013 kommer bli minst lika spännande. Därför inbjuder jag er läsare att fortsätta följa mig och min blogg. Det är alltid lika roligt att bli utmanad och bemött, både på bloggen och på ICA i byn.

Gott nytt år!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.