Haram, men jag måste ändå säga det

Av | 2014-01-16

Det är inte ordet ”haram” jag måste säga utan att jag skall bryta principen att recensera tjänstemän: Nu när samhällsbyggnadschefen slutar kan jag inte göra annat, likt varje annan vettig människa skulle göra, än att beklaga det.

De gånger som jag har haft med Rebecka Persson att göra, då har servicen till mig som kommuninvånare varit helt superb. Bland annat nu senast i mitt överklagande av hennes beslut att inte lämna ut översiktsplanen till mig.

Sent på kvällen svarar hon på vändande mail om saker jag undrar över om överklagandets principer; ett fantastiskt engagemang som smittar av sig.

Även hennes dragningar i kommunstyrelsen som jag varit med på har varit superba och tydliga. För mig som inte är insatt i allt möttes mina frågor med saklighet och på ett respektfullt sätt.

Endast en galning kan finna något positivt i förlusten. Att ersätta henne kommer kräva mycket sökande med ljus och lykta – hoppas vi blir lyckosamma även i nästa rekrytering av förvaltningschef.

Ref artikel i SkD 2014-01-16

Ett svar på ”Haram, men jag måste ändå säga det

  1. Torbjörn Malvå

    Hej PerElis!
    Ja Lars Ahlkvits utspel i Skånska Dagbladet om att han kände sig glad över att Rebecka Persson lämnar Hörby som en följd av att hon är duktig, näst intill chockade mig. Hur kan ett kommunalråd uttala sig så klumpigt. Han borde skämmas, men han har som jag erfarit inte den förmågan.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.