Härligt med nytt driv i bowlinghallen

HPeter Andersson ny entreprenör på bowlinghallenörby kommun har skrivit avtal med ny entreprenör för driften av bowlinghallen. Peter Andersson driver liknande anläggning i Ängelholm. Det är ett sundhetsbevis att en erfaren bowlinghallsägare ser framtiden för Hörby bowlinghall. Principiellt är det också skönt att kommunen nu slutar driva bowlingverksamhet då en privat aktör har bäst förutsättningar att utveckla rörelsen. Se på alla aktiviteter som bowlinghallen i Ängelholm erbjuder i form av nattbowling o.s.v.  

Går allt som planerat  så kommer intäkterna vara tillbaka på ursprungsnivån nästa höst. Visserligen är det för tidigt att summera bad-, bowling- och gym-projektet, men det råder ingen tvekan om att att även tredje benet har potential att bli formidabel succé så som badet och gymmet har blivit.

Det har varit en spännande resa att att följa arbetet på nära håll från vision till genomförande. Det är tur att Pelle Skerup och Lars Ahlkvist var starka och drev igenom planen trots hårt motstånd från skeptikerna från många andra partier i kommunstyrelsen. 

Länk:

Artikel i Skånska Dagladet: Ny entreprenör tar över bowlinghallen

Hörby kommuns hemsida: Han tar över bowlinghallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.