Helt rätt positionerad

För andra gången idag har jag landat. Första gången på Kastrup 0630 från Bangkok och nu andra gången i TV fåtöljen hemkommen efter besök Hörby. Näsan rinner och vad kan man göra annat än att kolla på TV?

På TV visas my-pys programmet ”GoKväll” med programledare Ebba von Sydow. Muffins bakas, det talas om musik, det talas om teater, det talas om mode… inget som jag är intresserad av. Men jetlaggad och sjuk orkar jag inte byta kanal.

Men vänta…. jag lyssnar till modesnubben Daniel Lindström: han berättar om mode för män, om laptopväskor, om skor och om trenchcoats… jösses – han pratar om mig!!! Otroligt att jag är så modemedveten, eller rättare sagt att jag är så modeomedveten att jag är en trend setter. Modevärldens early adoptors har erhållit min goda smak. Vad mer kan jag ha prickat rätt? Låt mig gissa fleecejackorna ligger runt hörnet som modeplagg.

Min entusiasm som trendsättare ser inga gränser med min just nu rinnande näsa… kanske jag skall skriva till Ebba och bjuda in henne till ett hemma-hos reportage där jag till exempel kan laga falukorv och makaroner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.