Jag hälsar grodorna välkomna tillbaka

Sitter och dricker mitt morgonkaffe och ser att det är en enorm aktivitet i dammen utanför fönstret.

Vid närmare undersökning visar det sig att ett 20-tal grodor håller på och krälar på varandra. Jag bestämmer mig för att gå ut i den kalla morgonluften och ta ett foto till denna bloggning. När jag öppnar dörren ut så hoppar grodor från dammens alla kanter helt synkront till ett jätteplask. Bilden på de krälande grodorna blir inte så bra, men ni får helt enkelt tro mig.

Så det är med glädje jag hälsar grodorna tillbaka efter vintervilan.

De verbala grodorna hos mig har dock inte haft vintervila enligt vissa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.