Konsten att fördela energi mellan mig och mitt barn

Av | 2010-10-09

Efter en helt otroligt jobbig vecka med mail och arbetsuppgifter upp över öronen var jag helt slut. För att Wilma inte skulle ha en hel helg framför TVn och jag apatiskt stirrande på trädgården krävdes aktiva åtgärder.

Idag har Wilma och hennes kompis Linda vallats runt på Skånes djurpark. Väl hemma igen har de ingen energi kvar och leker lungt och sansat på övervåningen nu. Själv har jag landat i fåtöljen och stirrar lungt på min nysådda gräsmatta och höstfärgerna på träden. Höstsolen värmer mina fötter genom fönstret. Energi och återhämtning kommer till mig på flera sätt.

Stilla konstaterar jag nöjt att det är rätt gott att leva om man hanterar barnens och sin egen energinivå på ett proaktivt sätt.

Ett svar på ”Konsten att fördela energi mellan mig och mitt barn

  1. Lars Ahlkvist

    En konst att balansera familjelivet och andra uppgifter. Skönt när balansen finns. En dag som denna, med solsken och värme trots att kalendern antyder regn och kyla så blir det aningens lite lättare. De stunderna behövs när det bränner till andra gånger!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.