Kval vid fritösen

Jag har svårt att övertyga Wilma om att äta fisk – det har man ju hört att det skall vara så bra att äta fisk. Förra helgen köpte jag en fritös. Tanken var att fritera fisken för att göra den mer attraktiv. Och nog fungerade det, hon åt så det stod härliga till, så mycket så att jag nästan direkt fick dåligt samvete för den onyttiga wrappingen.

Nåja, nu hade jag fyllt i 3 liter frityrolja, så igår köpte jag pommes frites och fiskpinnar som jag på fredagskvällen friterade. Tillsammans med majonnäs och citron blev det supergott. Så gott så att jag backade.

Puh. Helt utslagen blev jag. Jag vet inte om det var mängden frityrolja som jag åt, men sov gott gjorde jag – inte mindre än 12 timmar.

I morgon måste jag späka mig tänker jag – 12 kilometersrundan är väl på sin plats – det skall ju vara den sista vackra dagen för en tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.