Läs inlägget om Goebbels och bilda dig själv en uppfattning

Av | 2013-03-20

I dagens tidning (SkD 2013-03-20) är det en referens till Lars Ahlkvists kommentar om ”att Joseph Goebbels skulle vara stolt över mig”.

Läs själv vad inlägget handlade om som renderar i detta fullständigt befängda utfall från vårt valda kommunalråd:

Men vad står det egentligen på bloggen? (från 2011-12-09)

Vad drar du som läsare för slutsatser om detta. Jag förstår verkligen den sista kommentaren i tidningen från vårt kommunalråd:

Lars Ahlkvist säger att han välkomnar förbundets beslut att stänga av Lars Eriksson och Per Elis Jansson.

Ju mer information som finns tillgängligt för dig som väljare att läsa och bilda dig själv en uppfattning om vem dina valda representanter är, desto mer skada gör det för politiken i Hörby enligt Ahkvist. Jag måste faktiskt säga att det är ett väldigt bakvänt och antidemokratiskt resonemang.

Läs här det andra exemplet i Skånskan: orginalmailet om att spola stallet som kommer med ett antal rykten som sprids. Allt för att smutskasta sina interna meningsmotståndare framför oppositionen.

Vem är förvånad över att det uppstår splitting – förvåningen ligger snarare i vem som behöver lämna.

Klassikern från kommunalrådets sida för att bemöta kritik är att säga att den är inspirerad av Sverigedemokraterna. Mina bloggläsare har avgett hur effektivt man tycker att det är:

[poll id=”7″]

Ändå är det något som fortlöpande propageras ut – det är inte bara jag som är mottagare för dessa stötande kommentarer, även SPI drabbas gång på gång över utfallen, ibland till och med från fullmäktiges talarstol!!!

Skall det verkligen vara så och skall vi verkligen acceptera att bli associerad med Goebbels och meningsmotståndare i debatten bara för att sändaren vill skapa enkla retoriska grepp när argumentationen har havererat fullständigt?

Gör din röst hörd och tala om att detta inte är acceptabelt från kommunledaren som representerar oss gentemot andra kommuner.

Ett svar på ”Läs inlägget om Goebbels och bilda dig själv en uppfattning

  1. Björne

    Ja J Goebbels var en skicklig karl som tyvärr använde sina kunskaper fel. Att Ahlkvist ser likheter mellan er är nog bara ett av många nödrop han sänder ut för att klamra sig fast vid sin omöjliga position !J Stalin i Sovjet hade för vana att skicka olikittänkande till Sibirien . Det verkar som Ahkvist och hans jasägare vill tillämpa samma metod! Men oroa dej inte! Du är förhoppningsvis snart på banan igen!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.