Nu ett folkpartistiskt värvningsförsök

Av | 2013-10-06

De politiska utskicken duggar tätt i brevlådan. Förra veckan kom Moderaternas utskick och denna veckan dök ett folkpartistiskt papper upp i lådan. Detta papper handlade om att det skall ställas krav på motprestation från socialbidragstagare.

Det märks att det börjar närma sig valet när politikerna ger sig ut för att lyssna till ”gatans parlament” som en Moderatpolitiker nedlåtande uttryckte det när Hörbybefolkningen var upprörda över tavelskandalen.

”Titta, vi lever” är det som politikerna försöker säga, precis som om någon vanlig medborgare har kunnat undgå att märka det den senaste tiden. Arvoden, toppstyrning, nämndupplösning…. tja, det känns som om listan är oändlig efter 7 år med Lars Ahlkvist.

Lite roligt att socialnämndens ordförande Birger Larsson har undertecknat pappret från Folkpartiet. Birger har kommit in lite från sidan in i Socialnämnden under resans gång. Ödets ironi är att Folkpartiet var med på kuppen att avsätta Socialnämnden.

Men som vi vet misslyckades det och som en konsekvens av det kastade Jane Cimmerbeck in handduken. In kom i stället folkpartisten Birger Larsson som ledare för en nämnd som folkpartisterna själva tyckte man skulle lösa upp. Ja, det är inte alltid lätt att hänga med i turerna.

Väl varm i kläderna har han verkligen satt styr på nämndarbetet och dialogen med förvaltningen. Det känns som om nämndens ordförande och förvaltningschefen verkligen jobbar i takt med bra personkemi; Båda har mitt grundmurade förtroende. Birger har en mycket lyhörd personlighet resulterades i ett bra ledarskap.

Men om vi skall titta framåt som partierna tenderar att göra så känner jag att Folkpartiet i all ära, men det är bättre om ni röstar på mig i nästa val. Jag har åstadkommit mer personligen under denna mandatperioden än hela Folkpartiet tillsammans…

Ett svar på ”Nu ett folkpartistiskt värvningsförsök

  1. Edvin

    Visa gärna på faktiska bevis för att du har gjort mer?

    Mycket bättre att rösta på mig i nästa val.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.