IRL* på Målarevägen

Av | 2013-10-08

Min bloggande kollega Lars Eriksson har i ett alldeles lysande initiativ bjudit in till firandet av 20 000 läsningar på hans blogg. Skillnaden gentemot den moderata fullmäktigegruppen är att även jag och mina läsare välkomna på söndag.

Adressen är Målarevägen 10 i Hörby. Från klockan 14 är vi alla välkomna tills det tar slut. Rykten gör gällande att det bjuds på äppelkaka och vaniljsås. Jag är garanterat inte inblandad i den…

Vi har alla märkt hur temperaturen har skruvats upp de senaste veckorna när partierna har så smått har börjat aktivera sina valmaskiner. Här på bloggen och under andra fria sammanhang har vi möjlighet att diskutera och sätta agendan.

Förmågan till sättande av agenda, till demokratisk diskussion och till förändring genom politik, är alla anledningar till att jag tycker att det kommer bli roligt att träffa den politiskt intresserade delen av Hörbybefolkningen på Målarevägen – ni spelar roll!

Som i alla aktiviteter så finns behov för dimensionering. Det uppskattas om du skickar ett SMS till 0733-564042 eller mail till info@lbm.nu för anmälan om det går.

Vi ses!

*IRL=In Real Life


Visa större karta

Ett svar på ”IRL* på Målarevägen

  1. Edvin

    Som bekant har Per-Elis polare Lars Eriksson gått med i centern, en förtrupp måhända?

    Låt oss hoppas riktig grön politik segrar 2014!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.