Potentiellt kommunalråd

Ja, man kan inte göra något annat än att applicera lite humor till analysen av moderaternas kommunalrådskandidat som Skånskan berättar om 6/9: Eva Lindholm är potentiell.

Potentiellt kommer hon vara 75% frisk om hon blir kommunalråd. Potentiellt kommer hon vara företagare vid årsskiftet om hon inte blir kommunalråd.

Potentiellt kan de människor som lever i verkligt utanförskap känna sig kränkta över att personer i etablissemanget anser sig vara i utanförskap.

Om Lindholm före årsskiftet var 100% sjukskriven så blev det potentiellt konflikt med den heltidsverksamhet 2013 som partiarbetet innebar. Potentiellt kan det vara så att tillfrisknandet drivs av politikens behov.

Potentiellt var ej heller aktiviteterna i företaget som bokföring och representation brott mot sjukskrivningen.

För att stämma i bäcken mot potentiell brist på förtroende måste den moderata ordföranden deklarera förtroende.

Potentiellt ägnar jag mig åt baktaleri men det kan också vara en potentiell användning av sunt förnuft.

Det är allt jag har att säga om det potentiella kommunalrådet.

4 svar på ”Potentiellt kommunalråd

 1. Björne

  Måtte Gud bevara oss och väljarna va förnuftiga så vi slipper ett kommunråd som aldrig gjort ett handtag!

  Svara
  1. Gustav

   Jag håller verkligen med dig. Att få föra sina väljares talan borde det vara ett krav att ha haft ett jobb inom den sektor som han/hon företräder. Det blir bara patetiskt när en som jobbat fackligt inom IF Metall tex i hela sitt liv börjar att surra om hur småföretagare har det.

   Möjligtvis kan jag se ett undantag och det är den mamma eller pappa som åsidosatt jobb för att till 100% ägna sig åt sina barn skulle kunna driva frågor om vårdnadsbidrag och sambeskattning.

   Svara
 2. susanne meijer

  Per Elis, låt oss se till att Moderaterna( ditt gamla parti) reder ut detta så att inga oklarheter finns. Håller med om ett flertal av dina synpunkter…men det är upp till väljarna och medlemmar att nu klargöra hur de vill ha det. Jag manar till varsamhet i den kommande politiska debatten så vi slipper fyra hundår till. Hundår som femklövern skapade med alla de intriger som funnits och som jag hör och ser fortfarande finns. Jag skall inte märka namn här, vi vet alla vem som varit drivande. Vänd blad jobba proffsigt och se till att fakta hanteras så blir valet enkelt.

  Svara
 3. Björne

  Stackars väljare!
  Nästan alla partiers första namn på valsedeln är personer som sitter , eller har suttit i ledande positioner i Hörbys socialnämnd!
  Det enda de lyckats med är att öka underskottet och skapa kaos bland personalen!?
  Vem vill se dessa leda kommunen? Viljan finns nog , men kunskaperna saknas uppenbarligen??
  Använd din möjlighet att kryssa!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.