Sopberget i SkD

Kära läsare, blev tipsad om denna kommentaren på Skånskan om artikeln om sopberget efter julen. Hur rolig som helst!

Kommentar om sopberget på SkD (klicka på bilden för att komma till Skånskan)

Inte nog med att vi var där nere och hämtade demokratiska metoder (som vi har lärt oss hantera ifrågasättande politiker i Socialnämnden med), dessutom har vi lärt oss sophantering.

Gissar att det inte var någon som frågade vad Namibierna fick ut av det hela? Kanske glädjen att dela med sig. Likt sophögen vid återvinningsstationen är glädjen att dela med sig, även om det bara var en lite sak som demokrati, ett julbudskap som vi håller kärt.

7 svar på ”Sopberget i SkD

 1. Anita Ullmann

  Ganska smaklöst att sprida åsikter från personer som är entydigt aktiva inom extremhögra portaler. Den anonyma skribenten har skrivit 796 kommentarer på Politisk Inkorrekt och 167 på efterträdaren Avpixlat. Ingen jag skulle vilja ge en plattform på min blogg i alla fall!

  Svara
 2. debattvillig

  Vänta lite nu Anita! du menar på fullt allvar att du försöker tysta det fria ordet? den grundlagsskyddade åsiktsfriheten och yttrandefriheten?
  Är debattörens åsikt du refererade till mindre värd bara för att den inte har en åsikt som speglar din? det börjar dofta tyskland under 30 och 40 talet från ditt håll Anita. Hur vi än vrider på det så är dom desperata ropen och åsikterna från som du benämner det ”extremhögern” ett bevis på att nåt är ordentligt fel. dom är en stark opinionsbildare då man ser vilken procentsats Sverigedemokraterna fick under valet som resulterade i deras inval i regeringen. med det sagt så sympatiserar jag ICKE med deras åsikter. men dom är trots allt demokratiskt invalda i sveriges regering. skall ni då förringa dom medborgares åsikter bara för att dom inte håller med er? sakta men säkert sätter ni dom i martyrställning och på så vis ökar deras procentsats, vilket ni uppenbarligen inte vill. det märks väl att du inte är medveten om den kraft som beteendevetenskapen besitter. kan med gott mod råda dig att ta del av den milvida forskning som finns runt ämnet. kanske gå på nån föreläsning etc. det kan du behöva tror jag. men tanke på din inskränkhet. det är med sorg i hjärtat jag ser det parti jag stöttat i alla år ta dessa proportioner. är det värt det? fortsätter du ner för denna vägen kommer du snart stå i samma blåa skåp som lars ahlkvist. vilket jag tror inte du vill faktiskt. nä inse att du gjorde en gigantiskt blunder, stå för den, borsta av knäna i från fallet och ställ dig upp igen med hakan högt. du kan bättre än såhär tror jag. eller?

  Svara
  1. Nils

   Sitter Sverigedemokraterna i regeringen? Det har jag missat helt, trots hyfsat heltäckande bevakning av svensk media.

   För övrigt tycker jag nog inte att GBA-argument* bör bemötas med GBA-argument…

   *Gulit by association

   Svara
   1. debattvillig

    Halleduttandedå.lille vännen, Du sällar dig till Lars Ahlkvist sandlåda ser jag?

    Att märka ord när du vet vad jag menar är ett tecken på härskarteknik. det är smått juvenilt att ens ge dig på den märlan, du skapar dig själv ett dåligt ansett ansikte utåt. Du bör kunna om du inte har problem med texten, läsa dig till innebörden i mitt argument. att då gå på den mest triviala delen i det och anmärka att jag istället för riksdagen skrev regeringen, är löjligt. hade du inget annat att komma med än det och dels GBA?

    just fenomenet ”GBA” är dock ej applicerbart här. du bör läsa dig till vad just GBA innebär. skall du gå i polemik, gör det med kött på benen bildligt talat. annars riskerar du göra en ”Ahlkvist” att sätta dig själv med hink och spade i sandlådan.

    Svara
    1. Nils

     Du verkar vara lite smått besatt av Lars Ahlkvist. Jag förstår dock inte vad han med den här diskussionen att göra.

     Du skrev två gånger att SD sitter i regeringen – en felaktighet jag påpekade för dig. Jag vet inte varför det är att ”märka ord”.

     Min huvudpoäng är dock att Anita Ullmans kommentar är intellektuellt ohederlig eftersom hon ägnar sig åt GBA-argumentation. Jag tror däremot inte att diskussionen blir bättre av att du använder dig av samma sorts argument, dvs börjar raljera om censur och nazityskland. Då blir det lätt lite sandlåda.

     Svara
     1. Lina Sofie

      Sakligt, icke-aggressivt inlägg – me like 🙂

 3. Per Elis Jansson

  Det mesta har redan sagts av debattvillig, men om jag behöver en bakgrundskoll av någon så vet jag vart jag skall vända mig. Var det Östtyskland du kom ifrån? Analys av 963 kommentarer… Verkligen imponerande!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.