Vi hade ju i alla fall tur med vädret

Skogsväg öster om Enevången i hällregnet

Efter invigningen av Nya Torg bar det av hemåt. Full av energi gav jag mig ut på en joggingtur. Jag kom inte långt innan regnet började ösa ner. Det hade varit härligt om jag inte haft en timma kvar på rundan.

Vi mob-förråden i Fulltoftaskogarna hör jag en kraftig åskknall. Genast börjar jag riskkalkylera om var det är lämpligt att befinna sig vid åskväder – under höga träd eller ute på kalhyggen? Nåja, vägen gick ju där den gick så valet blev mestadels björksly.

När jag kom tillbaka till Ludvigsborg tyckte jag ordentligt synd om mig, ända tills jag ser en annan ute i regnet. På Röingevägen gräver en fastighetsägare en kanal för regnvattnet då hans nysådda gräsmatta eroderade i skyfallet.

Jag var bara blöt, kall och trött med halvkrampande ben – det kunde vara värre. Min nysådda horisontella gräsmatta fick sig en välbehövlig rotblöta.

Vi hade i alla fall tur med vädret under invigningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.