Det är så himla kul

Av | 2013-05-22

Det är så kul att prata med folk. Speciellt om ett angeläget ämne som kommunens vision. Senaste kampanjen förutom Hörby marknad var valrörelsen 2010 när jag knackade dörr.

Igår var sex av visionsgruppens medlemmar med och delade ut vykorten och samlade in åsikter om det nya visionstillägget. Jag tror nog att jag fick ihop ett tjugotal åsikter. Nu gäller det att mata in det i databasen för att vi skall kunna behandla information.

Du som medborgare kan fortsätta att skicka in dina åsikter på kommunens hemsida. Ju fler åsikter och perspektiv vi lyckas samla in desto bättre kommer det bli!

Som alltid var det roligt att få ansikten på bloggens läsarkrets, men även spännande med nya tidigare icke politiskt engagerade människor. Frustrationer från bilburen ungdom, oro från föräldrar, sprudlande idéer från förskolelärare med mamma. Allt fanns på Hörby kulturkalas och det var helt rätt att vara där.

Jan Möller och Per Elis Jansson

Jan Möller och undertecknad. Min vattenkamning var helt oavsiktlig från min sida men säkert avsiktligt från vädrets makter

Ett svar på ”Det är så himla kul

  1. Edvin

    Tyvärr kunde jag inte vara på kulturkalaset, annars skulle ni fått hört ett och annat! 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.