Säg vad du tycker och känner inför förslaget till visionstillägget

Jag är med i fullmäktiges beredningsgrupp ”Demokrati och vision”. Vi har tagit fram ett förslag till komplettering av den nu befintliga visionen. Förslaget lyder enligt följande:

Hörby kommuns barn ska ha de bästa förutsättningarna att utvecklas till sin fulla potential

Det är med stor spänning vi kommer möta festivalbesökarna på Kulturkalaset i morgon tisdag för att höra hur man känner inför vårt förslag om tillägg till kommunens visions-skrivning.

Ingen skall kunna tveka om att det är politiker man pratar med. Ryggtavlan säger helt enkelt "Politiker"

Fullmäktiges beredningsgrupp Demokrati och vision har i uppgift att ta fram förslag direkt till fullmäktige inom områden som medborgardialog, vision, folkhälsa, kvalitetsarbete. I gruppen ingår representanter från alla politiska partier i Hörby.

Visionsdiskussionerna har varit en del i arbetet. För den som är intresserad av att veta mer var vi har sysslat med kan man kontakta kommunen och begära ut minnesanteckningarna från våra möten.

Du som redan nu vill kommentera visionen och vad den betyder för dig kan göra det på kommunens hemsida. Jag hoppas på många åsikter för detta är något som berör oss alla. Alla åsikter räknas!

2 svar på ”Säg vad du tycker och känner inför förslaget till visionstillägget

  1. Anna

    De äldre, sjuka och handikappade vad finns om dom, Får gå in occh läsa på hemsidan. förutsätter det finns visioner även för dem. Det kan vara du i morgon.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.