Främmande underjordisk verksamhet

Av | 2014-10-26

Försvaret har avslutat sin ”underrättelseverksamhet” i Stockholm när man försöket ta reda på om det fanns något som även försvaret kunde bekräfta vara någon oförklarlig verksamhet.

I fredags diskuterades ärendet i radions Studio Ett. Efter kommentaren från Försvarsmaktens ställföreträdande insatschef Anders Grenstad att man letat efter ”minst en farkost, om det nu är en farkost” säger väl allt vad de 20 investerade miljonerna hade lett till. Allt man hade att stödja sig på var observationer från allmänheten.

Själva har marinen konstaterat att det var för grunt för att ha en ubåt aktiv på just det ställe där där bilden togs så det har man kunnat utesluta. Jag har i min trädgård haft främmande verksamhet. Analogt med marinen kan jag också konstatera att vattendjupet på min gräsmatta, trots det myckna regnandet även det är för grunt för att det skall vara en ubåt.

Jag har tagit en bild och skickat in till Försvarsmakten för analys när man skall lägga pusslet inom ramen för  underrättelseverksamheten. Men en sak är säkert, jag har minst en varelse, med eller utan farkost, i min gräsmatta som inte borde vara där.

20141025_154739

Starka indikationer på otillåten verksamhet

I väntan på att försvaret skall komma tillbaka med analysen har jag ”anlagt verkanseld” som det heter. Fyra stycken saxar utmed färdvägen torde göra jobbet mer än väl.

Tyvärr är min motståndare illa informerad om min uthållighet i frågan för att göra en taktisk reträtt från just min trädgård och söka lyckan hos grannen. Men det är väl inte första gången det händer i asymmetriska konflikter…

Ett svar på ”Främmande underjordisk verksamhet

  1. bengt

    Problemet är att de underjordiska varelserna (om de nu finns) gräver nya gångar med nya kontrollpunkter på andra platser på Din gräsmatta. Har Du provat med att ha tåget gående vid olika tider på dygnet?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.