Gott nytt år!

Av | 2011-12-31

Det har varit ett spännande år i Hörbypolitiken, och ingen tror att 2012 kommer bli mycket lugnare. Med en budget som låg på gränsen till minus redan när den togs, lär det bli en ekonomisk cliff hanger under 2012.

Andra områden som blir spännande är den nya organisationen inom Socialförvaltningen och tillsättningen av ny socialchef som jobbas med nu. Vad som händer med Socialnämnden är skrivet i stjärnorna, men att fokuset på den ekonomiska styrningen, som nuvarande nämnden driver, måste fortsätta. Det är i alla fall skrivet i sten.

Visst kommer det att finnas fokus på människorna bakom politiken även nästa år. En lågoddsare är att det kommer bytas ansikten på en del av posterna även under 2012, så det kommer vara både spännande och roligt att vara en del av det på nära håll.

Så här på årets sista dag så kan vi konstatera att SVT lägger ner Starke man, på grund av för få tittare. Denna dramadokumentär om Hörby – hur kan det vara för få tittare, 800 000? Men det kanske är logiskt ändå, för människor utanför kommunpolitiken måste serien te sig som ren och skär skruvad fiction. Men vi i Hörby vet bättre… 

Så med dessa ord kan jag avrunda 2011 med att tacka för ert engagemang och stöd som hjälper mig att fortsätta med bloggen som syfta till att ge ett alternativt perspektiv på kommunpolitiken med glimten i ögat.

2012 står för dörren och då är det är dags att skruva upp temperaturen lite till. Väl mött där ute!

Gott nytt år!

 

Ett svar på ”Gott nytt år!

  1. Debattvillig

    Gott nytt år PE!
    Håller även med dig, vi Hörbybor vet ju att starke man och svinarp är en dokumentär över Hörby och dess styrning 😉
    Vi kan ju även hoppas att vissa poster byts under 2012. Antingen självmant eller med besked. Fortsätt blogga för alltid världen. Att belysa problematiken inom den absurda ledning vi har i Hörby är guld värt!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.