Hörby marknad 2012 – bloggen i kontakt med verkligheten

Tidigare hade jag här på bloggen meddelat att jag skulle stå på marknaden på onsdagen. Till min stora glädje var det många läsare som uppmärksammat detta.

Jätteroligt att möta er läsare som jag normalt inte stöter ihop med inom politiken i Hörby. Som alltid annars ger det en extra push i bloggandet med lite riktig kontakt med riktiga människor.

Vädret var perfekt men jag undrar om det var lika många besökare detta år som tidigare år – lite lucka i leden var det allt och det kanske var trevligt det. SkD hävdar motsatsen angående besökarantalet.

Moderaternas nyinköpta parasoll var till utlottning för det bästa förslaget i förslagslådan. Det var dessutom omröstning om vindkraft på Linderrödsåsen med lecakulor. Den som röstade rätt i gatans parlament fick en godisbit. Vinnaren av parasollet och resultatet av omröstningen kommer på moderaternas hemsida www.horbymoderaterna.se.

Bengt Hedlund och Lars 36 Svensson charmar barnen. Bengts diskussioner är remissinstans för kommunens trafikutrednignar.

Ballonger från valrörelsen 2010 hade kommit fram och en elektrisk luftpump hjälpte till i uppblåsandet. Fast bara fram till 18.00 när elbutiken stängde och tillgången till en fungerande elkontakt försvann. Initialt försökte jag blåsa ballonger själv, men jag blev snabbt yr i huvudet.

Tredje, första och andra statsmakten i Hörby på samma bild. Jonas Karlsson, Pelle Skerup och Louise Hedlund utbytte fakta.

Önnebo, vindkraft, bränsleceller, kommunalekonomi, GMO, socialnämnden, Svinarp, skadlig radiostrålning från telefoner och mycket annat avverkades under de tre timmarna.

Jag måste säga att jag tycker det är jätteroligt att stå på torget och prata under uppsluppna former. Normal sett är jag en byråkrat, men förra onsdagen sänktes garden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.