Jagad av regnskurar

Söndagen var späckad med vedkörning och reklamutdelning. Veden kom in torr och fin och jag hann knappt komma ut i Ludvigsborg med mina lappar i brevlådorna innan himlen öppnade sig och både jag och min kampanj blev dyblöt.

I blöta kläder och med ett halvt kilo pappersmassa i cykelkorgen avbröts verksamheten. Väl hemma hade jag plötsligt tid över när jag torkat upp lite.

Då ringer Lars Eriksson och berättar att i Hörby regnar det minsann inte. Så min valrörelse flyttade sig på ett agilt sätt ner till Hörby och vidare ut på Linderödsåsen för lite kampanjande där.

20140907_180359

En brevlåda märkt med ”Bevara Linderödsåsen”-märket.

Så på kvällen gör vi ytterligare en runda i landskapet. Att vara två kamrater i en bil kryssandes mellan brevlådor i naturskön miljö, sippandes på var sin kopp kaffe, det är svårt att slå det med avseende på harmoni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.