Men vad står det egentligen på bloggen?


Hörbys nuvarande kommunalråd kommenterar på Skd 2011-12-09:

 – Pelle Skerup, Venche Larsson och Per Elis Jansson söker konflikt och har ett annat sätt att arbeta på än de värderingar jag står. Det som finns på Per Elis blogg är helt exempellöst om man vill stanna kvar i ett parti. Vi måste hitta tillbaka till ett förtroendefullt samarbete där man visar varandra respekt.
– Det är det ledarskap och de värderingar jag står för, säger Lars Ahlkvist

Men vad står på bloggen som är så exempellöst? Titta själv på inläggen och läs kommunalrådets (Lars Ahlkvist) komentarer:

Om budgetdebatten
Om Socialnämndens ram
Om arvodena
Om Källhaga

Vem är det som står för aggressionen, misstolkningar, rena osanningar och vilka värderingar är det som ligger bakom och vilken respek är det som visas? Står utbrotten i kommentarerna i någon som helst proportion till det ursprungliga inlägget?

Jag tror att kommunalrådets ”vi” ovan, är ett freudianskt ”royal we” – go figure! Följ länken, läs beskrivningen och se om du känner igen någon…

En generell reflektion är det helt fantastiskt att du som läsare själv med bara några klick kan kolla fakta bakom vad som påstås av politiker. Tänk när vi har öppnat upp kommunen mer och kan komma åt så mycket mer information! Power to the people!

5 svar på ”Men vad står det egentligen på bloggen?

 1. Lars Ahlkvist

  Ja, PerElis. Som Du hanterar debatten tror jag att Josef Goebbels skulle varit stolt över Dig. Jag är det inte. Jag ser hur mycket oreda och irritation Du ställer till genom Dina arroganta, oempatiska och osakliga inlägg.

  Politiker som Du gör mer skada än nytta, och det är lätt att se genom de många synpunkter som kommer. Tror Du femklövern i övrigt skulle fundera på att säga upp samarbetet med M om det inte vore för Dina, Venches och Pelles olika konfliktbenägna inspel? Som enligt Dig aldrig har hänt? Kan inte vara lätt att bära på den förnekelsen, det är än svårare att som moderat behöva stå för era SD-inspirerade tirader.

  Svara
 2. axel eriksson

  OJ OJ OJ
  Jag trodde ursprungligen att Lars A var en hederlig och sanningsenlig politiker. Men tydligen hade jag fel efter att ha läst hans inlägg på denna blogg och kommentarerna på Skånska Dagbladet.
  Du säger att femklövern vill bryta: Men de företrädare jag talar med vill inte detta.
  VILKA TALAR DU MED? Och eftersom Du, enligt egen utsago, är en lyssnande politiker: Vilka medborgare lyssnar Du på? Det är troligen inte den enskilde medborgaren på gatan utan troligen Direktörerna inne på de fina kontoren.

  Jag får säga som en tidigare framstående politiker sagt:
  VIK HÄDAN OCH AVGÅ!

  Svara
 3. debattvillig

  Till Lars!

  Du vet att du ägnar du åt förtal?
  Att jämföra med dåtiden nazism och dess företrädare med Per Elis är inte annat än förtal. Skall du som kommunalråd ägna dig åt sådana sandlådefasoner? Isåfall kan jag gärna komma ner med napp och blöja till dig. oops, kände du dig klankad på nu? lika barn leka bäst Lars. man bäddar som man ligger.

  Dra igen vällingluckan, slicka dina sår, sätt dig på måndag och skriv en avskedsansökan och avgå med hyfsad heder i behåll, innan du gräver ett hål du inte kommer upp från. Jag betalar inte din lön för att du skall sitta och slänga dig med dessa fasoner!

  Svara
 4. Pingback: Läs inlägget om Goebbels och bilda dig själv en uppfattning « perelis.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.