Middag på T-Bone i Malmö

Jättebra val, prova själv.

Igår var det kundmiddag på T-Bone i Malmö. Efter en snabb omröstning på kontoret om lämplig restaurang i Malmö, landade valet på T-Bone. T-Bone håller till i gamla Två rum och köks lokaler bakom St Pauli kyrka i Rörsjöstaden.

Valet var mycket bra, faktiskt bättre än förra middagen på La Grappa. Miljön var trevlig, lugn och inte för bullrig. Maten var excellent; jag tog en 200g ryggbiff; fantastisk. Bearnaisesåsen var smått förtrollande – jag kunde ätit den hela vägen till kärlkrampen.

När jag kom hem och hängde av mig kläderna så noterade jag att jag inte luktade rök. Det är så befriande att kunna gå på restaurang utan att bli cigarettrökimpregnerad. Hurra för rökförbudet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.