perelis.se IRL

Det blev en lite annorlunda förmarknad för mig i år. Den Moderata föreningen hade beslutat att inte medverka på marknaden, så när en möjlighet att medverka uppenbarade sig från annat håll, var jag inte sen att tacka nej. Hörby marknad är ett fantastiskt tillfälle att att träffa folk.

Nu var dock resurserna lite begränsade; tiden kort för planering, knappa ekonomiska resurser och folk på semester. Tack vare partikollegorna Louise Hedlund med man, samt Lars Eriksson lyckas vi få till logistiken med parasoll, bord, stolar och förtäring. Dagen till ära hade en ”perelis.se”-banderoll införskaffats.

Louise Hedlund, Per Elis Jansson och Jack Nicholson (eller är det Jan Möller) på Hörby marknad.

Dagen innan låg jag med frossa, huvudvärk och halsont i sängen hemma. Jag bävade för att inte kunna närvara. Med insats av ett antal huskurer kom jag dock i toppform (nja, det är väl ändå att ta i) på onsdagsmorgonen.

På eftermiddagen friskar det till i vindarna och parasollet omvandlas på en millisekund till en parabol för att sekunden därefter släppa iväg tyget i vinden som en väderballong. Avundsjukt sneglar man på Centerns stabila röda valstuga en bit ner på gatan, vilken ser ut att vara lika stabilt byggd som vissa nya temporära uteserveringar på byns trottoarer.

Nu så här på onsdagskvällen har jag tappat rösten och kan knappt göra mig förstådd inför mina nära och kära med tuppen i halsen. Tyvärr blir det ingen fortsättning av eventet på torsdagen på grund av detta, men nästa år är det valår och då kommer det säkert att vara mer intresse från partierna.

Jag är otroligt tacksam för chansen att i år igen medverka på marknaden – som alltid var det givande att träffa både nya och gamla bekantskaper utanför bloggen. Jag är säker på att det politiska landskapet kommer att ändra på sig signifikant till nästa års marknad. Men oavsett vad som händer, så ser jag fram emot den också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.