Sista rundan för EU

Idag har jag bytt vindruta på min bil efter ett stenskott. I väntan på att verkstaden skulle bli klar med bilen cyklade jag hem och jobbade lite. Vägen hem gick över Fulltofta med fin medvind i det sköna vädret på förmiddagen.

När jag vid fyratiden skulle hämta bilen så tänkte jag cykla via Södra Rörum. Det är lustigt hur man uppfattar vägar beroende på om man cyklar eller sitter i bilen.

När jag från Ludvigsborg kommer upp till Södra Rörum tänker jag att uppförsbackarna var klara och att det bara var nedförsbackar kvar ner till Hörby. Ack så fel jag hade – det var som en kontinuerlig uppförsbacke hela vägen till Hästäng.

Och dessutom var det en 15km lång tur också. När jag kommer ner till Hörby är jag helt slut och vinglar runt i verkstaden.

Skärmklipp

Spretigt runda med många brevlådor

Men mitt cyklande hade inte kommit vägs ände med den turen. Nu ikväll cyklade jag runt med lite samhällsinformation från Centerpartiet. När jag kommer ner till smedens brevlåda i är det en tung backe upp i den kvava luften för att komma tillbaka till Ludvigsborg.

Centerbroschyrerna räckte till en 12,58Km lång runda i byn. Nu får det bära eller brista i valet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.