Medborgarförslag om fler parkeringsplatser vid Hörby busstation

Av | 2010-03-13

På busshållplatsen i Osbyholm pratade jag med en annan resenär medan vi väntade på bussen. Det visade sig att hon åkt från Hörby till Osbyholm för att finna pendlingsparkeringsplats. Otroligt!

Möjligheten till pending till Malmö/Lund regionen är mycket viktigt för Hörby som samhälle. Det skall vara bekymmersfritt att åka kollektivt; tillgängligheten till parkeringsplatser vid hållplatserna måste byggas ut för att pendlingen och Hörby skall kunna växa.

Därför har medborgarförslag lämnats in till Hörby kommun för att bygga ut pendlarparkeringen vid Hörby busstation med förhoppningen att kommunfullmäktige omgående bifaller förslaget och ger tekniska nämnden i uppdrag att bygga fler parkeringsplatser.

Ett svar på ”Medborgarförslag om fler parkeringsplatser vid Hörby busstation

  1. Inger

    Hej Per! Jag tycker att det är ett fantastiskt bra förslag som du har lagt fram. Känner mig lite initierad i frågan, eftersom jag har fått ökad kunskap i frågan genom mitt uppdrag som ledamot i min arbetskommuns energi och klimatgrupp för hållbar utveckling. Jag är stolt över Dig!
    Inger

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.